Central Bank of Tunisia

EMV terminál alkalmazásának hibajavítása és tovább fejlesztése. Megerősített hiba kezelés és detektálás a rossz minőségű telefon vonalak miatt.

E-Group Rt belső fejlesztések

Az E-Group Rt. működését elősegítő alkalmazások fejlesztését végeztük. Köztük hiba bejelentő és kezelő alkalmazást Lotus Notes környezetben.

Bull Magyarország EFT fejlesztés

imageCégünk Thales terminálra készített banki EFT terminál software-t, valamint elektronikus fizetési témakörben tanácsadást végzett.

Shell EFT terminál

A Shell Magyarország törzsvásárlói kártyáit elfogadó terminál hibajavítását, új típusra való adaptálását végeztük.

MOL kártyarendszerek

image A MOL kártyaelfogadó rendszerének fejlesztését, tesztelését támogatta cégünk 2007-ig. 2007-től pedig a rendszer üzemeltetésében vesz részt. Cégünk az üzemeltetés minőségének javítása céljából belső fejlesztéseket is végez.

Semops mobil fizetés

A Semops rendszer mobil telefon alapú mikro és makro fizetést tesz lehetővé. Cégünk egy a rendszerhez illeszkedő EFT terminál modult fejlesztett ki és mutatott be többek között a CEBIT-en is.

Vianovo.hu

imageKözösségi és hírportál fejlesztése ColdFusion rendszerben. Nagy megbízhatóságú fürtözött rendszert alakítottunk ki. Hírek, hírdetések, fórum, levelezés, chat modulokat fejlesztettünk abban az időben amikor még nem voltak hasonló tudású CMS rendszerek.

AstraZeneca intranet protál

Intranetes protál fejlesztése az AstraZeneca részére. Alkalmas dokumentumok kezelésére, megjelenítésre, de még a heti ebéd megrendelésére is.

CLIC

 CLIC egy nagy biztonságú vállalati banki rendszer internetes és offline felülettel. A Crédit Lyonnais vállalai ügyfelei ezen keresztül intézhették átutalásaikat, csoportos beszedéseiket, postai átutalásaikat, de még a nagyösszegű készpénz felvételeiket is.

Read more: CLIC